VON POLL REAL ESTATE viert de opening van een nieuw kantoor!

Nieuws

VON POLL REAL ESTATE viert de opening van een nieuw kantoor!

Met veel enthousiasme kondigen we aan dat VON POLL REAL ESTATE onlangs haar deuren heeft geopend op een nieuwe locatie in het hart van Amsterdam Zuid. Ons nieuwe kantoor, gelegen aan de statige De Lairessestraat 51, is klaar om een nieuwe fase in te gaan met frisse ideeën en ambitieuze doelen.

Een mijlpaal voor VON POLL REAL ESTATE

De verhuizing naar deze nieuwe locatie markeert een belangrijke mijlpaal in de groei van het kantoor. Het moderne en inspirerende interieur gecombineerd met de authentieke elementen van het prachtige pand biedt voor onze medewerkers de perfecte werkomgeving en voor onze klanten om zich welkom en -voor even- thuis te voelen.

Bijzondere aanwezigheid

De opening van het nieuwe kantoor werd extra speciaal gemaakt door de aanwezigheid van onze CEO Daniel Ritter, die speciaal vanuit het hoofdkantoor in Frankfurt was gekomen. Zijn aanwezigheid onderstreept het belang van deze stap voor het bedrijf en gaf een extra feestelijke sfeer aan de gelegenheid. Uiteraard gaat onze dank ook uit naar alle overige  aanwezigen die avond, het was een warm, sociaal en gezellig event.

Een warm welkom 

Ons team heeft hard gewerkt om het kantoor tot in de puntjes in te richten en we kunnen met trots zeggen dat het resultaat prachtig is. Van de moderne werkplekken tot de sfeervolle ontvangstruimte, elke hoek van het kantoor ademt professionaliteit en klasse. We zijn verheugd om klanten en partners op deze nieuwe locatie te mogen verwelkomen en hen nog betere service te bieden.

Met het nieuwe kantoor zijn we klaar om onze ambities verder na te streven en nog meer betekenisvolle relaties op te bouwen. We nodigen iedereen uit om een bezoek te brengen aan ons prachtige nieuwe kantoor aan de De Lairessestraat 51. We staan graag voor u klaar om samen nieuwe mogelijkheden aan te gaan en onze passie voor vastgoed met u te delen.

We kijken ernaar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen!